Botnita de 5000 de lei pentru Marcel Pavel

Read more


Ce prefect istet, vigilent si patriot are Capitala! El este lezat si aplica sanctiuni atunci cand imnul nu este intonat ca-n lege! Marcel Pavel: 5000 lei noi amenda pentru ca a repetat o strofa in locul pomenirii lui Traian!  Pe net, grohaitorii urla: sa faca si puscarie, sa nu mai cante, sa fie interzis cantaretu’  pentru ca a pocit simbolurile! Asta da tara toxica! Pai daca asa merg lucrurile, cati scrupulosi sunt constienti ca : ori de cate ori trag apa la buda, se caca, de fapt,  in Apele Tarii, ca ori de cate ori fac un copil asemenea lor, scad santele Tarii de a progresa de pe ultimul loc in topul european (si mondial?!) la capitolul IQ mediu al populatiei, stiu ei ca ori de cate ori se duc pe centura isi baga, de fapt,  p**a in esenta patriei: ieftina, urata, bolnava si folosita? Stiu ei  cu cat platesc clientela mai marilor din propriul buzunar, in timp ce balesc cu Natiunea in gand?  
Prefectul platit de ei se ocupa cu Scrupulozitati Nationale – si asta un simbol destul de propagat, pregateste lejer dublarea pretului la caldura, isi incaseaza salariul si evita discutiile despre animalul sacru de Bucuresti: javra vagaboanda crescuta de babele turbate de atata iubire animaliera (si acesta e un fenomen social interesant – grija pentru javre, nepasarea pentru ziua de maine si semeni ).
Prefectul, dincolo de a se simti lezat de “ciuntirea” imnului, de parca a fost facut cu cartea de istorie,  se bucura de atributiile vagi si de lipsa de responsabilitate, ambele botezate  prin chiar fisa postului. In rest salariul merge, functia e functie. Drept sa spun, observarea nenumirii  lui Traian, imi pare singurul moment de vigilenta din cariera sa de prefect. Altfel, n-am auzit de el.(Oricum ce om e ala care se duce la meci sa urmareasca aplicarea “Legii Imnului”? Sigur i-a fost servit pontul).
Marcel Pavel e vinovat ca n-a zis: “Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/Triumfător în lupte, un nume de Traian!”. Cine il poarta triumfator: populatia ultimei tari din EU?! “Cu fala”, cand populatia, in procent de 70-80% are comportament manelizato-tiganesc? Cat de lata era ceafa lui Traian ca sa fie lezati ghiortanii ca n-a zis Pavel ceva de un cotropitor al Daciei? Apropos, suntem, cred, singura tara care se mandreste cu invadatorii, pe langa faptul ca ne-am nascut din doi barbati – Traian si Decebal si din ura lor reciproca , apoi mai imprumutam ca simbol, in cheia fraternizarii,  si suptul de la catea. Sau lupoaica. Poate ca astea-s motivele pentru care acest popor amortit nu-si cere drepturile si zace in saracie si ignoranta.  Da, acestea sunt motivele, caci altfel suntem educati, geniali, crescuti in Gradina Maicii Domnului cu padurile distruse, primitori incat nemtii cred ca Romania e formata din triburi de semiretardati, crescuti in iubirea de semeni (vezi statisticile cu omoruri din ultima perioada), astfel incat toti manelistii au uitat de impozite, gata sa ne promovam valorile si intiativa prin suprataxare si salarii minime.
De fapt motivele pentru care Pavel trebuie sa plateasca sunt:
Domnilor de la Putere (simbol sfant, probabil), li s-a cam zbarlit parul pe limba cand au vazut ca se insista pe “Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă,/La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!”. Ce-i asta? – probabil s-a intrebat Puterea,  daca pricep zecilea alea de mii ca poate ar trebui schimbat ceva?  Nu le-a suras. Era mai bine cu Traian si cu urmasii. Auzi tu, sa repete indemnul la schimbare!  In sfarsit se aplica legea...jenant. Eu zic ca Prefectul sa-i forteze mana Patriarhului cu o lege noua: “Orice baba care greseste Crezul sau care nu bate matania complet sa fie pusa sa faca 20 de tractiuni la bara cu cadelnita intre placa si gingii”. Sa invatam dom’le odata sa respectam ce-i vesnic la acest popor! Si nu ma refeream la nivelul de trai, cinste, educatie sau puterea de cumparare.
Al doilea motiv este ca trebuia deviata atentia de la masurile Bancii Nationale privind creditarea in euro, de fapt un anunt mascat al unui nou dezastru economic in Romania, cu punerea la adapost (fortata) a bancilor in care Mai Marii isi ruleaza afacerile. Pe scurt, bancile sunt fortate sa devina foarte vigilente, ca si cum ar exista pericolul ca euro sa creasca mult sau ca si cum ar exista pericolul ca populatia sa saracesca semnificativ / sa-si piarda locul de munca in urmatoarea perioada. Desi motivele pentru care BNR  limiteaza creditarea in euro sunt prezentate frumos si rezonabil, tot frumos sunt evitate si efectele secundare ale acestor masuri si anunta de fapt ca nivelul de trai va fi brutalizat inca o data, deci bancilor mai usor cu creditarea, ca nu o sa aveti de la cine sa luati banii inapoi.  Poate alta data mai detaliat.... dar pazea scrupulosi – national- iritati, cu gandul la Imn, uitati ca vi se pregateste un trai mai prost.
Concluzie: Daca o petarda ar fi tricolora, cati ar defila cu ea aprisa si infipta-n cur, pe motiv ca vor sa simta simbolul pana in strafundul fiintei?  Poate ca daca ar exploda, multi Iubitori de Patrie ar deosebi binele de rau, si ce-i important de ce e facil de spus in haulituri... cat despre IMN, nu se canta altfel decat scrie la lege.  Traiasca Prefectul vigilent, ca populatia de la meci nici n-a bagat de seama.  Pacat ca “Scularea romulane”(pt manelisti) si “Desteapta-te romane” (pt restul) e doar un slogan si nu un crez! Asta ar fi o dovada de patriotism.  


11 comments:

Anonim spunea...

Teribil articol! Nici ca se putea o radiografiere mai clara a ceea ce este, a ceea ce a devenit tara asta, cu toti "scrofulosii" la datorie (vorba lui Nenea Iancu), cu toti ipocritii, incultii si neavenitii care ne duc, cu fiecare zi, intr-o prapastie si mai adanca. Cati oameni, daca nu inteligenti, macar normali, or mai fi prin Romanica? Dupa povestea prefabricata cu Imnul national, de ieri, pe fundal, la televizor, aud ca astazi, 8 septembrie, este Ziua rromilor, chef cu gratare in curtea bisericii si cu pistol la brau...Eu stiam ca este Nasterea Maicii Domnului...
Sunt de acord cu fiecare rand pe care l-ati scris, dar ma tem ca sunt tot mai putini cei care vor intelege acest mesaj.
Un om de cultura, acum vreo jumatate de veac, se intreba de ce oare limba romana o fi pastrat din fondul slav atatea cuvinte de felul: "marsav, scarnav, trandav, gangav,curvar, prost, tamp, gloata, ceata, racnire, plescaire etc."
Cred ca traim intr-o realitate in care partea asta tenebroasa iese tot mai mult la suprafata si nici macar nu ne lasa sa o ignoram.
Minadev

Anonim spunea...

Uitasem! Imi place Rock version...
Minadev

Anonim spunea...

Teribil articol! Nici ca se putea o radiografiere mai clara a unei realitati in care toti incultii, ipocritii, neavenitii, "scrofulosii la datorie" (vorba lui Nenea Iancu), ne duc, cu fiecare zi, si mai adanc, in prapastie.
Sunt de acord, in totalitate, cu mesajul dv., dar cati, oare,il vor intelege?
Dupa povestea prefabricata, de ieri, cu Imnul National, pe fundal, la televizor, aud ca astazi, 8 septembrie e ziua rromilor, chef cu gratare si cu pistoale la brau, in curtea bisericii... Eu stiam ca este Nasterea Maicii Domnului...
Un mare om de cultura, cu vreo jumatate de veac in urma, era surprins de numarul mare de cuvinte slave, pastrate in limba romana, de felul: "marsav, scarnav, trandav, gangav, curvar, nauc, prost, tamp, racnire, plescaire, gloata etc".
Oare le-am pastrat undeva, latent, ca sa iasa la suprafata acum si sa defineasca "specia" dominanta?
Minadev

nicu spunea...

mda ai dreptate.ce mare scofala ca Marcel pave n-a cantata un vers.de-ar canta politicienii macar jumate de imn. sunt sigura ca nici jumate dintre ei nu stiu imnul in intregime.pfff mai bine ma intorc la partida mea de pariuri sportive online. tara asta o ia razna)

Masini de vanzare spunea...

Da..teribil!!!!

Mobilier la comanda spunea...

suntem, cred, singura tara care se mandreste cu invadatorii, pe langa faptul ca ne-am nascut din doi barbati – Traian si Decebal si din ura lor reciproca , apoi mai imprumutam ca simbol, in cheia fraternizarii, si suptul de la catea. :)))) foarte tare

Leasing auto spunea...

:) Pai simteau nevoia sa isi arate "puterea
"ca sa nu folosesc un alt termem si si au gasit pe cine..:)de abia astept sa plec din Romania:)

Magazine online spunea...

Super poza ;) ;)

Invitatii nunta spunea...

Chiar habar nu aveam de lucrurile astea!:-s

Pensiuni Busteni spunea...

e prima oara cand aud de asa ceva.foarte tare oricum :)

Produse naturiste spunea...

mi se pare o prostie faza asta

Trimiteți un comentariu