Ofilitura ideatiei online

Read more Titluri recente de pe bloguri deschise la intamplare - fie ca-s profesionisti sau nu in ale scrisului, fie ca se relaxeaza "pe blog' sau sunt "de meserie" ... fiecare incearca sa-si faca o imagine online, sa fie "prezenti' insa ma intreb (iar!) cati arunca si un ochi critic, fie si atunci cand "se exprima liber/se relaxeaza pe blog" . Ofilitura pe toate fronturile!, subiecte de oameni plictisiti.  Oau!

Proteste si indignari  
  O domnuca cu blog se da indignata si nu prea - de proteste. Vrea sa arate ca-i cerebrala. Postare fara concluzii, cu observatii de salon, patinare usoara in derizoriu. Important e ca a fost fata la Paris, unde a si vazut protestele bune de pretext pentru postarea in care le spune colegelor ca a fost la Paris, si nu oricum, ci cu avionul cu care s-a intors...de unde? De la Paris!

 Redescopăr Iaşul pe bicicletă 
 Ceva reclama la o campanie Raiffeisen, cateva randuri despre turismul pe bicicleta si intrebarea "bolduita" daca se poate urca cu bicicleta pe Copou. Cred ca i s-a urcat bicicleta la cap!

 “da’ parcă tot hârtia…” 
Un nene si-a luat un aparat de citit e-books, ne anunta si pe noi, apoi termina postarea cu intrebarea "câţi dintre nostalgicii ăştia declaraţi ai hârtiei ar renunţa la email în favoarea scrisorii scrise de mână". Ma intreb si eu, cati dintre cei care folosesc acum  hartia igienica se gandesc increzatori la viitoarea e-stergatoare?

Nu pricep Harley Davidsonul  
Un nene tine sa ne spuna ca se da cu bicicleta si ca motocicletele Harley fac zgomot, asa cum a observat si el in trafic. Si ca aia de pe motocicleta arata naspa si se intreaba daca are scapari culturale referitoare la subiectul moto abordat batranesc-glumet in postare. Concluzia probabila: cand motocicleta va avea saua ascutita  si lunguiata ca la  bicicleta, o sa-i placa si lui sa stea pe ea.

 Avem nevoie de jucători în Naționala de Rugby de Acasă
 unu' care promoveaza o chestie pt sportlocal.zvl  in legatura cu Rugbyul , multumeste unora si zice ca e misto.


 bechtelina jolie  
nu imi murdaresc tastatura decat cu un copy/paste "îmi plac strugurii. îmi place toamna. ce-i drept, ador și vara. nici primăvara nu e de lepădat. iarna o voi suporta eu cumva… aș bea un coniac sau o vodcă, dar sînt în timpul servicului."


 Na, şi motive de iubit  
 n-am avut rabdare sa citesc, mi-au picat ochii pe "Pînă la urmă, iubirea înseamnă să părăseşti. " , am inchis tab-ul.

 Homofobii sînt homosexuali?
o poza/afis/promo?! si doua link-uri catre un subiect care, ramas nelamurit, va schimba si economia mondiala si cartile de antropologie - homofobii sunt homosexuali? Probabil urmeaza "masurarea adancimii gropilor ar trebui sa se faca pe o scara negativa?", " paduchii au trompa sau falci?"


 Sunt femeia-reclamant
una care ne spune ca a facut ceva cumparaturi si ca a stat la coada si ca a depus ceva reclamatii pe aceasta tema si ca a mers mai repede la casa de marcat unde a stat ea si nu si ceilalti -  in urma reclamatiei si-a cumparat ceva mai repede. Nu va insurati cu ea, va depune la Tribunal o reclamatie cu antetul "Motive pentru divort si impartirea averii".


 Am mai multa inspiratie atunci cand n-am deloc inspiratie  
 unu sau una care plictiseste si serverele pe care isi tine blogul cu plictiseala din scrisul lui, mi-a inspirat mila.

 Nach Wien 
 omu zice: "voi face jonctiunea cu doi poeti pe care îi admir foarte mult, Constantin Acosmei si Vasile Leac", asta pentru ca pleaca la Viena. Baga si un youtube cu o melodie "Vienna".
Daca tot pleaca de acasa "sa jonctioneze" cu doi barbati, de ce mai si spune asta? Poate pentru ca urmeaza sa fuzioneze cu un grup de vanatori de munte, sa fisioneze haotic? Sa...


 Wordlees Wednesday - Amazoana 

 6, 7, poze de amator cu o tipa calare ( nu dati navala, calare la propriu) la un eveniment cu cai. Daca ar fi fost fotograf amator neignorant sau profesionist era o chestie. Oricum, este cea mai imbracata Amazoana pe care am vazut-o. In rest, cal mare, femeie curajoasa. A pus calul in cap!

26 comments:

Anonim spunea...

Mare noroc am sa dau peste aceasta postare! Am aflat imediat ce gandesc (impropriu spus!)"ofiliturile", dar, dar comentariile sunt EXCELENTE! Declar acest blog SCLIPIREA IDEATIEI ONLINE! Voi reveni cu mare interes.
Fan ddl

Stroe Daniel spunea...

Buna ziua

Sunteti interesat de un schimb de linkuri? Detin mai multe website-uri si as fi interesat de un parteneriat. Daca sunteti interesat va rog sa-mi raspundeti la aceasta adresa de e-mail sau ma puteti contacta pe Yahoo Messenger la adresa: maryus_mono pentru a discuta mai multe detalii.

Cu stima, Daniel Stroe

Agentii imobiliare spunea...

:))))) m-a amuzat copios faza cu hartia igienica alias viitoarea e-stergatoare :))))

Masini de vanzare spunea...

Idem Agentii:)))

Masina de spalat spunea...

funny:))

Mobilier la comanda spunea...

Foarte tare blogul tau :D

Leasing auto spunea...

este o ironizare foarte frumoasa a lucrurilor care chiar merita ironizate:)!

Magazine online spunea...

Tare amuzant :)

Invitatii nunta spunea...

Foarte amuzant:)))

Aer conditionat spunea...

:)) e adevarat ceea ce scrii..;) imi place!

Inchiriere masini spunea...

Foarte interesant, imi place cum scrii!

Oferte revelion spunea...

Interesant!!Imi place:)

Vanzari apartamente spunea...

Da dar si tehnologia trebuie sa avanseze ...

Vacanta spunea...

:)) funny rau:))

Scutere de vanzare spunea...

:)) Frumos folosit termenul de "ofilituri..":))

Produse cosmetice spunea...

Da misto asta :))))

Telefoane mobile spunea...

Foarte marfa blogul:)=))

Amenajari interioare spunea...

funny;))...like!

Bijuterii argint spunea...

Este amuzant :)

Vanzari auto spunea...

:)) mi a placut mult postul acesta..:X:)

Masaj erotic spunea...

foarte geniala inspiratia,am citit si eu cateva dintre acele ofilituri si iti dau dreptate:);)

Proiecte de case spunea...

Foarte tare articolul :)) am citit cu placere! :D

Spatii comerciale spunea...

Foarte amuzant:))

Case de lemn spunea...

fain blog;)

Jucarii copii spunea...

Imi place mult articolul asta!:)

ACRU spunea...

Cum, n-a intrat niciunul dintre autori să se revolte?

Trimiteți un comentariu