Antena 3 neuroni, infantilul Ponta si prostii

Read more Doctoratul lui Ponta a fost, de fapt, o calatorie initiatica! Acolo si-a lasat tot ce era rau: tendinta de a fura, servitutea bolnavicioasa, acrobatiile logice! Acum, imaculat fiind, e gata de o guvernare ca la carte! Cartea altora! (sau cel putin pasaje) :P

“Eu urăsc şi detest frauda şi furtul şi tot ce se poate face ca să nu existe fraudă şi furt, o să facem" spunea Ponta in legatura cu pastrarea camerelor de supraveghere de la Bac.

Ponta in cazul lui Mang: “…câţiva specialişti să analizeze în cel mai scurt timp acuzaţiile care i-au fost aduse ministrului, iar în măsura în care aceste acuzaţii ce confirmă, domnia sa va trebui să îşi asume răspunderea politică şi să părăsească funcţia. Dacă acuzaţiile se dovedesc adevărate, ministrul pleacă, îşi va prezenta demisia…”

Apoi vine acuzatia de plagiat, iar cine cauta, gaseste pe net si dovada unui plagiat imens. Teza de doctorat a lui Ponta, in mare parte este copy/paste, iar Ponta invoca in apararea sa “metodologia citatiilor”. Nici macar nu a inteles ca o lucrare de doctorat nu este o culegere de texte. Daca nu ai nimic nou de adus, nu faci doctorat! Nu – cu copy/paste se pot pune in lucrare definitii, declaratii, pasaje de text de lege, in ghilimele si apoi trimiterile la bibliografie (in functie de stilul redactarii), iar aceste pasaje sunt un suport pentru o argumentatie, pentru un comentariu etc. Aceste pasaje sunt clar delimitate de “corpul” studiului (sau al lucrarii de doctorat) , sunt delimitate de opiniile si analiza autorului. In cazul lucrarii lui Ponta - nu-i asa. Insa n-am sa explic aici regulile unei lucrari stiintifice. Pentru asta primesc bani universitatile.
Simbolul Doctorilor

Interesanta este insa reactia teologului adventist Gadea, ca si a nevroticului Mircica Badea Opinii de Cartier, dar si a unei moderatoare a Antenei 3 Neuroni Haotici, ce il intreba pe Rosca Stanescu: “Domnule Stanescu, dumneavoastra cititi revista Natura?” Parca imi aduc aminte de vremea liceului: “Ba, tu ai ultimul numar din Playboy”. De ce ar citi Stanescu ultimele metodologii de cercetare in domeniul polimerilor semiconductori in mediu racit artificial? Saraca moderatoare proasta, cat si-a dorit sa fie si ea “rautza”. Dar acesta este nivelul intelectual confortabil pentru romani. Ponta, Badea, Gadea si sleahta incearca sa discrediteze revista Nature - revista in care a fost dezvaluita initial inselaciunea (inca mai rad si acum), si cum? Mimand ca nu stiu ce este cu ea? Atat de prosti au ajuns? Pe cine manipuleaza cu asa ceva, invocand nestiinta lor ca factor de persuasiune? Pe taranii beti din birt? Ei nu stiu ce-i ala doctorat, dar plagiat, dar Nature! Poate daca nu cumva ei se cred exemple, modele de cognitie si inteligenta, crezand ca daca imi spun mie ca ei nu stiu ce e cu aceasta publicatie academica, ce rost are sa mai caut eu...asa? Altfel, poate ca Ponta ar fi bucuros sa afle ca cercetarile majore care au dus la tratamentul multor boli de care poate a suferit chiar el, au punct de plecare (si destinatie) revista Natura. Si asta asa, numai in domeniul stiintelor biologice si medicale... Cine vrea sa inteleaga ce-i cu revista Nature...sa caute.
Acesta atitudine cu “m-am inspirat” si nu e nimic grav, “cartile din carti se fac” arata nu numai lipsa de intelegere a felului in care se face in lumea civilizata stiinta, aratand ca mediul academic romanesc doar copiaza “senzatia de stiinta”, dar demonstreaza si ca acum sunt doctori si profesori persoane care, intr-un mediu nedominat de prostie, ar fi fost gestionari de aprozar sau magazioneri exceptionali si onesti cu propria existenta. Insa noi vrem....Ponta Doctor! Ceauseasca Academician, Mang Profesor!  si cati altii nestiuti si nepomeniti in anchete!
Sunt curios ce o sa zica Mang despre Ponta, ca invers stim :))

Dincolo de copiat si furt, este interesant cum Ponta nu da doi bani pe revista pe care sute de cercetatori o privesc cu un respect deosebit, pentru care se aloca si fonduri de la buget, astfel incat ea sa se regaseasca in cat mai multe biblioteci universitare. Este ingrijorator cum premierul nu a avut un singur consilier capabil sa acceseze siteul Nature, ca se uite macar pe titluri si sa ii transmita ca mistoul cu “revista despre copacei” il pune intr-o pozitie internationala penibila si pericliteaza grav felul in care este perceputa cercetarea din Romania. Gadea, Badea, Ponta au facut ieri si azi un misto cu mult sub nivelul “cefelor asudate”, aratand ca sunt incapabili de discernamant si ca revistele stiintifice adevarate (nu cum citeau ei, Atlas Magazin si Stiinta pentru Populatia Neinstruita) nu fac doi bani in mintea lor. Ceea ce practic nu e grav, pana in momentul in care vor sa fie si “persuasivi”. Aici e jalnic. Daca pe timpul PDL-ului, credeam ca 90% dintre conducatori, la vremea botezului lor, fie au fost loviti cu capul de cristelnita, fie au fost tinuti prea mult cu capul in apa, pana cand hipoxia si-a pus amprenta pe dezvoltarea lor cognitiva, acum, am impresia ca la botezul lui Ponta si a camarilei, asupra lor s-a pogarat nu Sfantul Duh, ci urlatoarea prostiei. Cei care si-au dat doctoratul pe bune, ar trebui sa fie ofensati de acest “bine ba, daca e furat il dau inapoi” al lui Ponta . Daca nu au fost in stare, Ponta si consilierii, sa inteleaga ce e cu Nature, fie de pe Wikipedia, fie de pe site, multi ar trebui sa se gandeasca daca Ponta stie sau poate sa inteleaga ce masuri - pentru stabilitatea economica- pot fi luate si cum. Daca fostul procuror Ponta, fiind acuzat de furt raspunde cu “dar ce rau am facut romanilor”, mi-e groaza sa ma gandesc care va fi gradul de responsabilitate si de moralitate al acestei actuale si viitoare guvernari, tinand cont ca acneicul Ponta trateaza orice gest de responsabilitate cu atitudinea unui baietel indaratnic la groapa cu nisip. Face “mistouri” si este incapabil sa sustina un punct de vedere in ceea ce-l priveste, adoptand tactica functionarelor de la ghiseu: “dar ce vreti/ ba pe a ma-tii”. Multi spun ca “uite cine-l acuza” - Basescu si Funeriu! Dar daca astia sunt si ei patati, fapta lui Ponta dispare? Gata? S-a dat drumul la copiat la Bac, la Doctorat ? Furtul e furt, numai daca acuza este ridicata de “imaculati”? Daca Basescu si PDL au dus tara in dezastru si in saracie (public + privat), tare imi e ca Ponta, sustinut si de tristii manipulatori, s-a hotarat sa nu o mai lase sa se zbata in chinuri si saracie. La groapa!  
Responsabil la Doctorat si la Conducere, Mikey va vrea votul si banii!

Pe de alta parte, aflu astazi din ziare ca o locomotiva s-a rasturnat in timp de mecanicul coborase “sa se usureze”.   Presupun ca mecanicul, in virtutea traditiei, s-a pisat pe roata. Vezi Ponta! Asta barbat! Rastoarna locomotiva cu jetul! Nu isi ia, ca un golanel, doctoratul cu copiat, si apoi urla ca ce treaba are o revista academica cu titlul academic de doctor!  

Popor prost, ai grija cum pontezi la votul din toamna!

49 comments:

Spiritus Rector spunea...

Academician doctor inginer, Elena Ceausescu - E mama lor! A lui Ponta, Funeriu, Mang etc.etc., clonati la toate nivelurile,capusand pana si aerul pe care il respiram. O puernita de plagiatori, ipocriti, diletanti si, in contrapondere, o mare tacere. Un popor imbatranit inainte de vreme, captiv in propria neputinta, fara trecut si fara viitor - posibil obiect de studiu pentru "Nature", la rubrica "Abnormalities"!

Zama spunea...

Ponta nu e om, e-o poanta (pe seama boborului), evident. Cum pica asta in Europa, care nu ne lasa in Schengen din motive de "coruptie"?

Coafor spunea...

Felicitari pentru articol!!

Cazare Sinaia spunea...

Trebuia sa fie si o buba in toata povestea asta...

Rca ieftin spunea...

Bine ca nu s au aplicat si la el camerele..ca era groaza..nu mai ajungea niciunu politician..:)

Ferestre termopan spunea...

Deci asemanarea este incredibila :)))

Spalatorie auto spunea...

Pe mine deja ma satura prostiile lor..

Credite spunea...

Asa este ... cam plictisitor :P

Vopsitorie auto spunea...

da..sunt cum vreti voi..dar ne conduc tara!:)

Servicii contabilitate spunea...

bun articolul :)

Filmari nunti spunea...

Seamana cu Mikey :P :))

Telefoane de vanzare spunea...

Of..cine l-o mai fii ales si pe asta...

Contabilitate spunea...

politici politici..polemici:)))

Fonduri nerambursabile spunea...

Prea multa politica :P

Canapele extensibile spunea...

Mai bine inchid televizorul..:) mass media si politica..sunt 2 chestii corupte..asa ca ..mai bine le las deoparte!)

Implant dentar spunea...

Prefer sa imi vad de treaba mea..:)

Faianta spunea...

Hehe cat de mult seamana :P

Imbracaminte online spunea...

Poza cu Mickey Mouse'ul e geniala :))) asemanarea este izbitoare :))

Tratamente cosmetice spunea...

nu cred ca si-a plagiat lucrarea de doctorat si daca ar fi asa ce?nu exista persoana care sa nu copieze

Radio online spunea...

Eu cred ca iti poti da seama foarte usor de intentiile lui..daca esti un om cult..:)

Magazin haine online spunea...

totul este posibil :|

Carti online spunea...

Doar nu era sa recunoasca adevarul..ce era prost?:)

Hosting gratis spunea...

Acum ies la iveala fel de fel de chestii necurate

Cabinet stomatologic spunea...

Sunt curioasa cate or mai iesii la iveala..:)

Masini de inchiriat spunea...

tare Ponta.. uraste frauda.. dar tot ce face el consta in fraudare :))) off ce le mai place unora sa se ascunda dupa deget :))

Idei de afaceri spunea...

Imi place comaparatie lui Ponta :P

Produse bio spunea...

Ne am saturat de toti!:)

Lenjerie intima spunea...

Imi place articolul

Anunturi auto spunea...

un articol foarte reusit!

Dame de companie spunea...

foarte reusit articolul si-mi place si poza atribuita acestui "domn"

Masaj erotic Bucuresti spunea...

Amaratu de ponta se ascunde dupa deget...foarte buna comparatia lui..

Auto secondhand spunea...

chiar seamana de minune cu mickey:))

Canapele piele spunea...

:)) Nu il sufar pe Ponta..sper sa nu castige ei..acum la referendum..

Transport agabaritic spunea...

ooffff politica politica si ... iar politica :-< Dar totusi imi place foarte mult asemanarea dintre cele 2 poze :)))

Cursuri online spunea...

Nu-mi place ponta si nici nu o sa-mi placa

Transport marfa spunea...

Super articolul!

Masaj erotic Bucuresti spunea...

Prefer sa nu ma uit la tv decat pe asemenea posturi!:)

Unghii cu gel spunea...

Nu ma uit niciodata la tv cand se vorbeste de politica.. Sunt satula sa ii vad pe toti plangandu-se dar nimeni nu face nimik :)

Masaj erotic Bucuresti spunea...

buna rau asemanarea,imi place cum ai gandit-o:D:D:D

Chat online spunea...

Nu ii suport...sunt foarte falsi oamenii acestia..au plagiat viata cred..

Aer conditionat mobil spunea...

Prefer sa nu vorbesc despre D-l Copy- Paste ca imi stric ziua de dimineata!

Web design spunea...

Ar fi mai bine fara nici un fel de putere :)) decat asa....

Rochie mireasa spunea...

Nu il pot suporta pe acest micky

Xxx spunea...

Mama m-a invatat ca daca nu am nimic frumos de zis mai bine tac ..:D

Shop sex spunea...

Ati vazut ce engleza de calitate are Crin Antonescu..:)? El pe ce si o fii luat diploma de studii?

Masina de spalat vase spunea...

nota 20 pentru articol! felicitari!

Pensiuni Brasov spunea...

un articol superb!

Retete slabire spunea...

genial articolul!

vila bran spunea...

Ar fi interesant de stiut cati dintre cei care ne conduc, care au putere in acest stat, au macar licenta luata pe propriile puteri! Minciuna si inselatoria au devenit atributele puterii!

Trimiteți un comentariu